Skrbno premišljene čiste/neškodljive formulacije, zasnovane s skupno strokovnjakov združujejo znanost in botaniko.


Ko smo ugotovili kaj vse nanašamo nase in vase in kako škodljivi so lahko že čisto vsakodnevni izdelki, smo se odločili, da mi ponudimo samo tisto kar bo zares varno, neškodljivo in čisto.

Fomulacije brez strupenih sestavin ali kombinacij sestavin in neškodljiv, a učinkovit pristop v celotnem procesu snovanja so naša posebnost, ker vsak posamezni sestavni del in postopek skrbno preučimo. Zelo jasno vemo česa v izdelkih ne želimo in včasih je to najpomembnejše. Iskanje čistih alternativ, ki so običajno precej dražje je tudi časovno zahtevno. Zgodi se, da si postopek zakompliciramo do te mere, da preverjamo tla v katerih je nekaj raslo, na kar redkokdo pomisli. Ker nam je narava navdih, si prizadevamo dosegati njeno čistost, visoko absorbcijo in biološko združljivost. Namesto vas preverimo vse sestavine, jih analiziramo, skrbno nadzorujemo in previdno vgrajujemo v izdelke. Tudi nam je lažje, ker vemo, da ne škodujemo.

Ker se vse kar damo na kožo in v svoje telo, hitro vpije in vsrka, pridobivamo najboljše sestavine, ki jih zemlja ponuja, in jih kombiniramo tako, da medsebojno krepijo učinke, vendar na neškodljiv način. Izjemno pomembna se nam zdi kombinacija znanosti in narave in v to skušamo vkomponirati še čistost. S tem se ukvarja ekipa ljudi skozi cel proces, saj želimo zagotoviti svoj standard in stalno kvaliteto in biti po tem prepoznavni.


Z razkošnimi teksturami, ki odkrivajo omamne vonjave, naše sestavine zasijejo in dvignejo na višjo raven, iz katere se ne boste nikoli več želeli vrniti.


Kanabinoidi in drugi botanični ekstrakti

Kanabinoidi so nas navdušili. Njihovo delovanje, vpliv, ki ga imajo na naša telesa in magija sinergije, ko delujejo skupaj. V naših izdelkih uporabljamo ekstrakt konoplje vrste Cannabis Sativa polnega spektra ali širokega spektra.Ne uporabljamo sintetično proizvedenih kanabinoidov in izolatov. Verjamemo v sinergijsko delovanje kanabinoidov s terpeni, flavonoidi, polifenoli. Za izboljšanje učinkov se poslužujemo še drugih botaničnih ekstraktov polnih spektrov.
Za vsak izdelek izberemo številne aktivne sestavine, ki imajo že vsaka zase učinek, ki ga želimo doseči. Ko jih združimo, dobimo zelo visoko koncentrirane, učinkovite kombinacije s točno določenim namenom.

Premišljene čiste formulacije

Vsi naši izdelki so izdelani pod najstrožjimi GMP in ISO pogoji, kot jih uporabljajo za izdelavo zdravil. Vse sestavine so preverjene, vsi izdelki skrbno analizirani, analiziramo tudi vsako posamezno saržo. Za nas se razvoj izdelka ne konča z njegovo postavitvijo na police tržišča. Če želimo, da so izdelki stalno vrhunske kvalitete, potem jih je potrebno analizirati v različnih fazah proizvodnje. Zato sodelujemo z Raziskovalnim inštitutom v Ljubljani, Research Nature Institute Ljubljana, ki za nas opravlja različne analize, raziskave, študije sestavin, postopkov in izdelkov. Zahvaljujoč temu sodelovanju lahko ponudimo analize različnih nivojev kanabinoidov, terpenov, flavonoidov, mikrobiološke teste ter ostale raziskave aktivnih sestavin v naših izdelkih. Vsi izdelki so podvrženi temeljitim znanstvenim analizam s postopki in tako lahko zagotavljajo njihovo stalno kvaliteto.

Trajnostna embalaža

S premišljeno zapakiranimi izdelki v trajnostno embalažo, z materiali, ki jih je mogoče reciklirati, s čim manj plastike, tudi zaradi zmanjšanja prehajanja mikroplastike v izdelke, na ustrezen način zaščitimo dragoceno vsebino in jim damo eleganten, razkošen dizajnerski videz, ki si ga zaslužijo.